İnternet Sitesi Gizlilik Politikası

ÖZATAK ENDÜSTRİYEL YAPI İNŞ. VE TİC.A.Ş.

KVKK İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

  1. Giriş

    ÖZATAK ENDÜSTRİYEL YAPI İNŞ. VE TİC.A.Ş. (“ÖZATAK ENDÜSTRİYEL”) olarak internet sitesini ziyaret edenlerin kişisel verilerinin gizliliğini korumayı ilke olarak benimsemiştir.
    İşbu Gizlilik Politikası, web sitesini ziyaret eden kullanıcılara ilişkin ne tür bilgilerin alındığını, bunların nasıl kullanıldığını ve korunduğunu açıklamaktadır.

    Ayrıca Gizlilik Politikası çerçevesinde bu bilgilerin doğruluğunun veri sahibi tarafından nasıl denetlenebileceği ve bu bilgilerin silinmesini nasıl sağlanabileceği belirtilmektedir. Söz konusu bilgilerin, mevcut ve geçerli olan veri koruma düzenlemelerine uygun olarak işlenmesi ve kullanılması için gerekli olan her türlü işlem ÖZATAK ENDÜSTRİYEL tarafından yerine getirilmektedir.

    İşbu Gizlilik Politikası, ÖZATAK ENDÜSTRİYEL sitesinden link verilmiş başka internet siteleri için geçerli değildir.

    2. Kişisel Bilgilerin Toplanması, İşlenmesi ve Kullanımı

    ÖZATAK ENDÜSTRİYEL internet sitesini ziyaret edenlere ait kişisel veriler, yalnızca bu kişilerin kendi istekleriyle veri girmesi ya da bu hususta açık rıza vermesi halinde mümkündür. Veri girilmesi veya bu hususta açık rıza verilmesi, aşağıda belirtilen şartların kabul edildiğini göstermektedir.

    Şirket sitesi ziyaret edildiğinde, sistem yönetimi, istatistik ve “back up” uygulamalarının gerektirdiği bazı bilgiler sunucularda otomatik olarak depolanacaktır. Depolanan bu veriler arasında ziyaretçiye ait internet servis sağlayıcısının ismi, bazı durumlarda IP adresi, web gezgini yazılımının versiyonu, erişim sağlanan bilgisayarın işletim sistemi, ÖZATAK ENDÜSTRİYEL sitesine yönlendiren internet sitesi bulunmaktadır. Duruma bağlı olarak bu tür veriler, site ziyaretçisi hakkında bazı sonuçlar çıkarılmasını sağlar. Ancak hiçbir kişisel bilgi bu çerçevede kullanılmayacaktır. Bu tür kişisel veriler sadece anonimleştirilerek kullanılabilecektir. ÖZATAK ENDÜSTRİYEL’in bu verileri dışarıdan bir hizmet sağlayıcısına yönlendirmesi durumunda verilerin, veri güvenliğine ilişkin mevcut yasal düzenlemeler çerçevesinde aktarılması için gerekli teknik ve organizasyonel işlemler gerçekleştirilecektir.

    ÖZATAK ENDÜSTRİYEL, işlenen verilerin ziyaretçinin açık rıza beyannamesinde belirtilen sınırlamalar dâhilinde kullanacağını, işleme tabi tutacağını veya aktaracağını taahhüt eder. Söz konusu kişisel verilerin üçüncü kişilere aktarımı, sadece adli ya da idari mercilerce öngörülmesi halinde söz konusu olacaktır.

    3. Kişisel Verilerin Saklanması, Silinmesi ve İmhası

    Kişisel verilerin, saklanması, silinmesi ve imhası hakkında ÖZATAK ENDÜSTRİYEL Veri Saklama ve İmha Politikası hükümleri uygulanacaktır. ÖZATAK ENDÜSTRİYEL’in, gerekli hizmeti sunabilmek için kişisel verilere erişimi olan sözleşmesel ortakları, sözleşmesel yükümlülükleri çerçevesinde bu bilgileri gizli tutmak ve başka hiçbir amaçla kullanmamakla yükümlüdür.

    5. Çerezler (Cookies)

    ÖZATAK ENDÜSTRİYEL internet sitesi Çerez Politikası hükümleri uygulanacaktır.